Νατάσα Θεοδωρίδου: Ψευδή όσα γράφτηκαν – Η κόρη μου ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κάποιου

Δημοσιεύτηκε: 10 Ιουνίου, 2020

Την απάντησή της στα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί ότι η κόρη της “διέσπειρε τον κορονοϊό σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη” έδωσε η τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου.

“Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου και μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές”, είπε η αγαπημένη τραγουδίστρια στην εκπομπή Live News και πρόσθεσε: “Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους, όπως είναι καλά και το δικό μου παιδί».

Τι απαντά ο δικηγόρος Αγαπηνός για το «πάρτι» 

Για αναληθή δημοσιεύματα, σε ό,τι αφορά το «πάρτι» που φέρεται να οργάνωσε η κόρη της αγαπημένης, λαϊκής τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα, στη Θεσσαλονίκη, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της κ. Μπέτα, κ. Τέλλος Αγαπηνός.

Σύμφωνα με τον κ. Αγαπηνό, η νεαρή φοιτήτρια νόσησε και θεραπεύτηκε από τον ιό στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι δε ασυμπτωματική από τις αρχές Μαΐου, δηλαδή πολύ πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, την 1η Ιουνίου.

Επιπλέον, η νεαρή, αριστούχος φοιτήτρια Νομικής του Πανεπιστημίου City του Λονδίνου, ουδέποτε διοργάνωσε πάρτι, όπως γράφτηκε. Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, κατά τις αναφερόμενες ημερομηνίες των υποτιθέμενων δεξιώσεων που της καταλογίζονται βρισκόταν στο Λονδίνο.

Όπως σημειώνει ο κ. Αγαπηνός, η κ. Μπέτα ουδέποτε παραβίασε τον εγκλεισμό της ούτε βρίσκεται σε ιχνηλάτηση των επαφών της κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ούτε της επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβίαση της καραντίνας ούτε έχουν αρχίσει δειγματοληπτικοί έλεγχοι στους μετέχοντες του υποτιθέμενου πάρτι. Όλα τα ανωτέρω αποτελούν αποδεδειγμένα ψεύδη καθότι η ίδια έχει προβεί σε τεστ αντισωμάτων στην Ελλάδα, σε επαφή με τις αρμόδιες Αρχές, οι οποίες της επιβεβαίωσαν ότι έχει αντισώματα της ασθένειας από την οποία είχε νοσήσει και είχε θεραπευτεί προ ενός μηνός.

Σημειώνεται επίσης ότι δεν νοσηλεύεται κανένα συγγενικό της πρόσωπο στην εντατική, όπως επίσης γράφτηκε.

Βαγγέλης Ζαμπίδης δικηγόρος οικογένειας φοιτήτριας

Η οικογένεια υποχρεώνεται να προβεί σε μία αποκαταστατική της αλήθειας ανακοίνωση, καθώς σημερινά ( 10.06.2020 ) δημοσιεύματα στον τύπο και το διαδίκτυο ήσαν στα κρίσιμα σημεία τους αναληθή.

Εκφράζει καταρχήν την έντονη απαρέσκειά της για το επίπεδο των αρχικών δημοσιευμάτων, τα οποία θα ήσαν παντελώς διαφορετικά ( και πιθανότατα δεν θα είχαν γίνει καθόλου ) εάν οι συντάκτες τους, τηρώντας τη δημοσιογραφική δεοντολογία και το νόμο, έκαναν μία απλούστατη, στοιχειώδη, διασταύρωση της “είδησης”, η οποία δυστυχώς αναπαρήχθη ακρίτως εν συνεχεία, χωρίς διασταύρωση και πάλι αλλά και με ακόμη περισσότερες στρεβλώσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Η αλήθεια λοιπόν έχει ως εξής : Η φοιτήτρια – κόρη της οικογενείας έφθασε στη Θεσσαλονίκη, στις 02.06.2020 και αμέσως υπεβλήθη σε τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό. Στη συνέχεια, με πρωτοβουλία του πατέρα της, ( υπεβλήθη ) και σε δεύτερο, μοριακό, το οποίο βγήκε θετικό, με πολύ χαμηλό ιικό φορτίο, κατ’ ουσίαν ακίνδυνο παντελώς για μετάδοση, λόγος για τον οποίον ήταν απολύτως ασυμπτωματική. Ο ΕΟΔΥ, στον οποίον αναφέρθηκαν από την πρώτη στιγμή τα παραπάνω, της συνέστησε 14ήμερη καραντίνα, την οποία τηρεί στο ακέραιο, πληροφορώντας την συγχρόνως πως δεν διατρέχει κίνδυνο να νοσήσει ούτε και να μεταδώσει τη νόσο.

Είναι ψευδές ότι της επεβλήθη οποιοδήποτε πρόστιμο ( 5.000 ευρώ ή άλλο ) ή ότι την επισκέφθηκαν οι Αρχές. Δεν διοργανώθηκε επίσης κανένα πάρτι ( με 30 μάλιστα καλεσμένους ), ούτε στο σπίτι της στο Πανόραμα, ούτε αλλού και βεβαίως ούτε και στον οικισμό Σταυρονικήτα, όπου σημειωτέον δεν έχει καν σπίτι εκεί η οικογένεια. Σήμερα, μόλις, έγινε γνωστό στην οικογένεια ότι είχε διοργανωθεί ένα πάρτι στο Πανόραμα, στις 31.05.2020, από άγνωστο όμως στην οικογένεια πρόσωπο, και πάντως πριν την έλευση της κόρης τους, στις 02.06.2020, και παρά ταύτα κάποιοι απέδωσαν το πάρτι αυτό, παντελώς ψευδώς, στην κόρη τους.

Είναι ψευδές επίσης πως συγγενικό πρόσωπό της εισήχθη για νοσηλεία σε νοσοκομείο της πόλης, καθώς τα ελάχιστα άτομα με τα οποία ήρθε αυτή σε επαφή, όπως βεβαίως και οι οικείοι της, έχουν υποβληθεί ήδη σε τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων έχουν βγει αρνητικά.

Μετά από τα παραπάνω, γίνεται ευχερώς αντιληπτό ότι πρόκειται για μίαν αναληθή είδηση που σπιλώνει βάναυσα και αδίκως συνειδήσεις και υπολήψεις όχι μόνον της ίδιας τη νεαρής φοιτήτριας αλλά και των οικείων της. Η οικογένεια επιφυλάσσεται αυτονόητα για κάθε δικαίωμά της εάν ιδίως δεν υπάρξει άμεση αποκατάσταση.

πηγή:real.gr