Καμμένος για Κουντουρά: Πληρώνει δημοσκόπους για να την βγάζουν πρώτη

Δημοσιεύτηκε: 10 Μαΐου, 2019

Και μάλιστα με κονδύλια του υπουργείου τουρισμού. Αυτό υποστήριξε μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ ο πρώην υπουργός άμυνας Π. Καμμένος. 

Kατήγγειλε ότι η Έλενα Κουντουρά χρησιμοποίησε χρήματα του υπουργείου Τουρισμού για να πληρώσει εταιρίες δημοσκοπήσεων ώστε να την εμφανίζουν πρώτη στις προτιμήσεις ενόψει ευρωεκλογών. Και πράγματι, στην τελευταία δημοσκόπηση της MRB η υπουργός Τουρισμού έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων για την ευρωβουλή!

«Πλήρωνε τις εταιρίες δημοσκοπήσεων ως υπουργός Τουρισμού, 30αρια και 40αρια, με κονδύλια του υπουργείου. Θα τη δείτε πρώτη σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Αλλοίμονο, αν πληρώνεις 30αρια και 40αρια στις εταιρίες δημοσκοπήσεων…» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας πως τα στοιχεία που διαθέτει «θα τα βγάλω την άλλη εβδομάδα».

Παραδέχτηκε μάλιστα ότι και ο ίδιος έχει πληρώσει εταιρία δημοσκοπήσεων, 5.000 ευρώ. «Πλήρωσα μια φορά, με έβγαλε πρώτο και βγήκα έβδομος», είπε, προσθέτοντας πως αυτό έγινε νόμιμα.

H Κουντουρά διαψεύδει τον Καμμένο και μιλά για συκοφαντίες 

“Eχω συνηθίσει στις προσβολές και τις συκοφαντίες, διαψεύδω, βεβαίως, αυτήν την καταγγελία. Θέλω να σας πω ότι το Υπουργείο Τουρισμού δεν έχει χρήματα για να δίνει σε εταιρείες δημοσκοπήσεων. Το Υπουργείο Τουρισμού δεν δίνει χρήματα πέρα από τις πάγιες ανάγκες του. Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού που είναι ο εθνικός φορέας προβολής και προώθησης έχει έναν πάρα πολύ μικρό προϋπολογισμό. Όλες μας οι συμβάσεις και η προβολή προώθησης βγαίνει στη Διαύγεια, εγκρίνεται από το Δ.Σ., βάζουμε υπογραφές, και ελέγχονται τα μεγάλα κονδύλια από το Ελεγκτικό Συνέδριο”, ανέφερε απαντώντας στις καταγγελίε Καμμένου η πρώην υπουργός τουρισμού. 

πηγή:rthess.gr